Lányt akartak, a Tények előtt is belevágtak?

A doktor azt mondta...- Adás előtt szexelt Bárdos és Máté Kriszta?

Meglepő őszinteséggel beszélt szexuális életéről a két volt híradós: Máté Krisztina és Bárdos András még azt is elárulta, hogy a baba kedvéért olykor a Tények kezdete előtt egymásnak estek.

2010.04.30 12:30ma.hu - Fotó: kiskegyed.hu

Fábry Sándor vendége volt az egykori híradós páros - Máté Kriszta és Bárdos András egészen új oldalukat mutatták meg a műsor felvételén. Még a babanemzés körülményeit is elmesélték!

Kriszta ugyanis első gyermekük születése előtt elhatározta, hogy lányt szeretne, és azt is, mikor akar szülni. Egy csodadoktor segítségét kérte, aki megmondta, mikor kell szeretkezniük a párjával, hogy a vágya teljesüljön. Pénteken 18 és 19 órakor volt az ideális időpont, de a páros akkor még vezette a Tényeket, amely éppen 18 30-tól 19 óráig tartott. Fábry azonnal rákérdezett: és mit csináltak, hazamentek? Lemondták a híradót? Mire Máté Kriszta sejtelmesen megjegyezte: nem mondták le, lányuk született - adta hírül a Blikk.

Máté Krisztina és Bárdos András egyébként nemrég mesélt arról, hogy úgy vélik, a TV2-től való elküldésük mentette meg a családi életüket. A párosnak ma már két gyermeke van, Anna és Ádám. Míg a híradóban dolgoztak, Bárdoséknak saját bevallásuk szerint a rohanásról szólt az életük.

Reggelente bölcsődébe vitték a gyerekeket, majd óvodába, rohantak a Színművészeti Egyetemre oktatni, majd a tévébe délután, és csak este nyolckor estek haza, amikor jóformán csak jóéjtpuszira volt idejük.

Mindketten érezték jó ideje, hogy ez így nem jó, de nem változtattak. Ma úgy gondolják, nekik vannak a legtürelmesebb gyermekeik.

Azt, hogy igenis nagy szükség volt a váltásra, csak akkor érezték meg igazán, amikor szembesültek vele, mekkora boldogság fiuk és lányuk számára, hogy végre több időt tölthetnek a szüleikkel.

Ádám fiuk ugyanis, miután elmondták neki, hogy ők hozzák-viszik majd őket úszni, karatéra, és többet lesznek együtt, az utcán minden szembejövőnek elújságolta sugárzó arccal, hogy mostantól a szülei jönnek érte minden nap.

Nem csoda, hogy könnyen túlléptek az elmúlt 12 éven, és már nem is hiányzik igazán nekik a tévézés - ismerte be Máté Kriszta.

Bárdos András: Vágytalan vagyok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.