"A mi gyerekeink voltak a legtürelmesebbek..."

Elküldésük mentette meg Máté és Bárdos családi életét!

Nyugodtabb lett az egykori híradós házaspár élete, mióta eltűntek a képernyőről - Máté Kriszta és Bárdos András számára csak ekkor tudatosult, a változásra szükség is volt, mert családi életük forgott kockán!

Képekben a csinos híradós, Máté Krisztina képgaléria

2010.03.19 07:45Fotó: kiskegyed.hu

Pár hónappal ezelőtt még rohanásról szólt Bárdos András és Máté Kriszta élete: reggelente a gyerekekkel a bölcsődébe, óvodába, majd a Színművészeti Egyetemre, délután a tévébe. Haza csak este nyolckor értek, amikor szinte már csak egy jóéjtpuszira volt idő...Kriszta és András érezte a lelke mélyén, hogy nem jó ez így - adta hírül a Meglepetés magazin.

Bárdos a lapnak elmondta: úgy véli, nekik vannak a legtürelmesebb gyermekeik. Nekik az volt a természetes, hogy a szüleikkel szinte csak este találkoznak.

Akkor tudatosult csak bennük igazán, mennyire igénylik őket a csemetéik, amikor megmondták nekik, hogy holnaptól nem mennek többet a tévébe dolgozni, és ők hozzák-viszik majd őket úszásra, karatéra, többet lesznek együtt. Máté Kriszta elmondta: Ádám fiuk sugárzó arccal boldog-boldogtalannak elmondta az utcán, hogy mostantól a szülei jönnek érte minden nap. Elszorult a szíve - mesélte az egykori híradós a Meglepetés magazinnak.

Máté Krisztina szerint párjával már fél évvel korábban azt tervezgették, át kéne alakítaniuk az életüket, mert ez így nem mehet tovább, bele is fáradtak abba, hogy minden nap ugyanazt csinálták végig. Mégis, meglepte, milyen könnyen túlléptek az elmúlt 12 éven. Nem is igazán hiányzik a tévézés - vallotta be Krisztina.

Úgy érzik egyébként, most is annyi dolguk van, hogy nem értik, hogy fért bele a televíziózás. Most az egyetemen tanítanak televíziózást, Bárdos pedig rektorhelyettes is, és saját osztálya van. Szabadidejük most sem túl sok, de azért tudnak időt találni arra, hogy elmenjenek kettesben is vacsorázni, egyszer-egyszer moziba, színházba - mesélte a házaspár a Meglepetés magazinnak.

A gyerekekkel is több közös programot csinálnak. Anna lányuk tej- és tojásérzékeny, de mire megszokták az ezzel járó életmódot, már enyhíthettek is rajta, mivel a gyermek már tud enni egy kis csokit is, nincs tőle baja. Ellenben mindenre rá lehet venni a nagyon kis mértékben kapott édességgel - mondta el mosolyogva Máté Krisztina a Meglepetésnek.

A kétéves Anna az édesanyja szerint igazi nő, aki másfél éves kora óta fontos kérdést csinál az öltözködéséből is. Ádám hozzá képest született angyal. Máté Kriszta elárulta: korábban lelkifurdalás gyötörte.

Egész nap csak szaladt, de mivel azt akarta, hogy a gyermek neki mesélje el, mi történt az óvodában, mi foglalkoztatja őt, sokszor pár percért képes volt átszelni a várost. De mivel nem jutott erre minden nap idő, a tévés édesanyja rosszul érezte magát...

Úgy véli, jóval korábban ki kellett volna mindebből szállni. Andráson is érzi, mennyivel felszabadultabb, nem bújja a híreket az interneten. Nem volt erejük korábban változtatni.

Máté Krisztina nem jelenti ki, hogy sosem akar már tévézni. Olykor most is azon kapja magát, hogy műsorokat talál ki, másoknak. Vannak azonban helyzetek, amikor igenis le kell mondani valamiről, olyasmi kedvéért, amely fontosabb - vélekedett a volt híradós a Meglepetés magazinban.

Bárdos százmilliót szerzett az egyetemnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.