Arcpirító volt az énekesnő

Soma szerint a punci egy éhes szerv

Köztudott, hogy Soma mamagésa sohasem kívánja megfosztani magát az erotika élményeiről, és ezt az internetes sztártévé riporterének sem tagadta. A nő arcpirító részletességgel beszélt szexuális titkairól és elméleteiről.

2010.04.13 14:30Tabu tv

Soma mamagésa a Viasat3 Szeretem a testem c. műsorában került újra képernyőre, és ennek alkalmából szívesen beszélt intim életének titkairól.

"Felnőtt korban már nagyon izgalmas az, amikor nem csak a vágyaid irányítanak téged, hanem te is meg tudod fogni a zablát. Eddig öt hónap volt a leghosszabb idő, amit szexuális együttlét nélkül töltöttem el. Az lesz sokkal tudatosabb és erősebb, aki képes saját magát uralni!" - mondta el a tabutv.hu riportjában Soma.

"Szerintem már Te is megtapasztaltad, hogy a punci az a szerv, amelynek minél többet adnak enni, annál éhesebb. Azt gondolom, hogy az embernek az önismerete alapján mindent ki kell próbálnia: a mohóságot, meg a másik oldalt is!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel mindenki kedvenc mamagésája.

Soma bevallotta, három pasival hancúrozott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.