Azt hitte gyomorgyűrű van benne

40 kilót dobott le hipnózissal

Csaknem 40 kilót fogyott egy brit nő hipnózis révén: azt képzelte, hogy gyomorgyűrűt műtöttek belé - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

2010.04.08 07:52MTI

Az 59 éves nő csaknem másfél mázsás volt, amikor feliratkozott egy spanyolországi klinika önként jelentkezői közé.

A hipnózis során "bebeszélték" neki, hogy műtőben fekszik és gyűrűt helyeznek gyomrára. Arról is meggyőzte hipnotizőre, hogy gyomra csupán pingponglabdányi és degeszre töltődik, ha egy kicsit is többet eszik a kelleténél.

Öt hónap alatt bő mázsásra fogyott, öt számmal kisebb ruhák is jók rá és teljesen eltűnt - kettes típusú - cukorbaja. A nő valódi gyomorgyűrűs műtétet is fontolóra vett, ám mint mondta, túl gyáva volt hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.