Lia, Anett és Brigi és Réka is kifutóra képtek

Szexi fotók - Nyusziként domborítottak a dögös magyar modellek!

Egykori Playboy-nyuszik és Playmate-ek bújtak nyuszi és pillangó jelmezbe egy nagyszabású divatshow-n - Igazi bombázók, Kustánczi Lia, Béres Anett, Sónyák Szilvi, Horváth Bianka, Kővári Brigi, Bernáth Cecília és Kis Hegedűs Réka vonult végig a kifutón.

Divatbemutatót tartottak a szexi nyuszilányok! képgaléria

2010.04.07 18:30ma.hu - Fotó: Lovász Sándor

Kis Hegedűs Réka és üzlettársa, Tórizs Hajnalka Guiness rekorder sminkmester első közös rendezvényszervező munkája volt a nyuszilányos divatbemutató.

„Az utóbbi időkben több hasonló eseményt szerveztem, néhány éve pedig kimondottan egy húsvéti divatbemutatót rendeztem a Tao Clubban. Ez olyannyira sikeres volt, hogy most ismét felkértek egy nyuszis partira. Egykori Playboy modellekkel, és Playmate-ekkel – mint például Kustánczi Lia, Béres Anett, – léptünk a kifutóra, ahol nyuszilánynak öltözve ékszereket és fürdőruhákat mutatunk be”
– mesélte Réka.

A modell és üzlettársa jól megosztotta egymás között a feladatokat, míg Réka elsősorban a modellek kiválogatásával, és a helyszín leszervezésével foglalkozik, addig Hajni területe volt a styling, a smink, a dekoráció és a fellépő modellek betanítása.

"Bár a fő foglalkozásom sminkmester, ám emellett számos olyan dologgal foglalkozom, ami ahhoz kell, hogy a megrendezendő esemény lebonyolítása gördülékeny legyen. A legérdekesebb kihívást az jelentette, hogy Réka hátára ékszerdíszítést tettem, ami több száz Swarovski kristályból állt. Ugyan már többször készítettem hasonlót, de ez mindig izgalmas feladat, mert minden alkalommal - így most is - új motívumokat rakok ki" - újságolta Tórizs Hajnalka.

Óriásplakáton domborít Kustánczi Lia!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.