Lányával szerepel Verebes darabjában

Videóval! Hernádi Judit nemcsak rutinból csinálja...

A juj.hu Hernádi Juditot kérdezgette arról az új produkcióról, amely Verebes István könyve alapján készült s amelyben ő szerepel a kislányával.

2010.04.04 12:30juj.hu

Megtudtuk: a Thália Színházban is jó sokat fogják játszani, s még talán az is lehet, hogy elindulnak vele az országban.

A darabot magát Maros Viki írta, aki egyben a rendező is - hihetetlenül komplex produkció állt így össze, hiszen Hernádi Judit kislánya, Zsófi grafikus, így még rajzfilm is szerepel a darabban.

A kérdésre, hogy ez kihívás-e vagy rutin, a művésznő elmondta: az a rutin, amikor a Rádiókabaréba megy, egyszer elolvassa, felolvassa. Ez a rutin. De ez nem csak rutin, s a színház általában nem tud az lenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.