A humorista három éve szerelmes

Videó- Kiss Ádám végre megmutatta barátnőjét!

A népszerű stand-up-os annak ellenére, hogy nem szívesen mutatkozik együtt szerelmével, most az internetes sztártévé kamerája előtt mutatta meg barátnőjét. Kiss Ádám büszke az építésznek tanuló lányra, akivel már több mint három éve él boldog párkapcsolatban. A nevettető azt is elárulta, hogy eddig rengeteg munkájuk volt benne, hogy nem látták őket együtt a nyilvánosság előtt, de most mégis beadta a derekát!

2010.04.02 09:30tabu.tv

"A barátnőmet még egyáltalán nem lehetett látni a nyilvánosság előtt, és ebben rengeteg munkánk van! Büszke vagyok rá, csak nem szeretem, hogy ha itt, vagy ott van. Szeretném, hogy legyen meg a kis magánéletünk, elég ha engem szétszednek!" - meséli a tabutv.hu riporterének Kiss Ádám, akivel a Glamour partyján beszélgettünk.

A fiatal fiú azt is elárulta, hogy a kapcsolatukban párja a komolyabb. "Én vagyok az idióta, Ő meg az, aki gatyába rázza Ádámkát néha! Most már három éves a kapcsolatunk, és nagyon híres építész lesz majd. Hogy mi tetszett meg benne? Hát csak nézz rá!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kiss Ádám, aki ennél többet már nem szeretett volna elárulni az eddig is féltve őrzött magánéletéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.