Kosztümös filmet forgat a sztárvámpír Budapesten

Videóval! Robert Pattinson félti a hallását

Robert Pattinson, akit az Alkonyat-filmek tettek "sztárvámpírrá" megtisztelte kis hazánkat idejövetelével, és csak ennyi. Ugyanis a tiszteletére összegyűlt rajongók hiába vártak rá órákon keresztül, egy halvány integetésre telt tőle és slussz.

2010.03.30 18:30ma.hu/ videó: tv2

Egyébként nem a Halászbástya vagy a Parlament épületének megtekintése miatt érkezett Pattinson, sokkal inkább Declan Donnelan és Nick Ormerod Bel Ami című kosztümös filmje miatt. Ugyanis a jelenetek jó részét itt veszik fel két hét leforgása alatt. A Bel Amit egyébként Maupassant A szépfiú című regénye alapján filmesítik meg Pattinson főszereplésével. Ebben a 19. századi történetben a sápadtarcú vámpírként megismert színész gazdag és befolyásos szeretői segítségével kapaszkodik egyre magasabb pozícióba. A film olyan híres színésznőket is felvonultat mint Uma Thurman, Kristin Scott Thomas és Christina Ricci.

A rajongók természetesen ezúttal sem hiányozhattak a forgatásról, sokan képesek voltak 10 órát is várni Pattinsonra vagy egy gesztusára. Ebből mindössze annyit kaptak, hogy Pattinson magyarul olvasta fel a rajongóknak: „Köszönöm, hogy csendben vagytok!”. Lett is nagy hisztéria a dologból. A színészt egyébként hermetikusan elzárták a félájult lányok elől, akitől mindössze egy halvány integetésre telt eddig.

Pattinson az ügyeletes szívtiprónak számít jelenleg Angliában és az Egyesült Államokban is. Nem is csoda, hiszen olyan példátlan sikert ért el a szerelmes vámpírfiú megformálásával, hogy nők milliói hevernek a lába előtt.

Az Alkonyat- filmeket Stephenie Meyer regényei alapján hozták össze az alkotók, és ha csak a bevételeket nézzük: nem nyúltak mellé a vámpír és a halandó leány szerelmének bemutatásával. Az új film meg jól bevonzza az Edward Cullen rajongókat- jól ki van ez találva kéremszépen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.