Támogatni kellett az Alkonyat sztárját

Csúnya képek: Robert Pattinson szörnyen be volt rúgva!

Egyik filmbéli partnernőjével úgy istenigazából megünnepelte új filmje premierjét az Alkonyat sztárja - Robert Pattinson-t ketten támogatták ki a londoni klubból, ahol csúnyán felöntött a garatra...

Csúnya fotók: Robert Pattinson szörnyen berúgott - támogatták képgaléria

2010.03.19 15:30ma.hu

Nemrég elkészült és a minap a brit fővárosban meg is tartották a Remember Me című dráma premiervetítését.

Az egyik főhős, Robert Pattinson is jelen volt természetesen, ausztrál partnernője, Emilie de Ravin társaságában.

Emilie és Robert: itt még józanok voltak...

A fiatalok a vörös szőnyegen még büszkén és mosolyogva pózoltak, de pár órával később csúnyán elengedte magát Robert és társasága az egyik londoni klubban.

A Covent Garden egyik népszerű szórakozóhelyén, az Ivy-ban gyűltek össze a bemutatót követően, ahol néhány óra leforgása alatt mattrészegre itta magát.

Távozni a klubból már csak úgy tudott, hogy kitámogatták. Pattinson pechjére persze a nem lankadó figyelmű fotósok is jelen voltak, amikor karonfogva vitték ki az Ivy-ból.

Az angol sajtót azt sem hagyja hidegen, miért önthetett fel ennyire a garatra Robert. A karrierje szépen ível felfelé...talán probléma van a szerelmi életében?

A jóképű vámpír megformálóját köztudottan több fűzi az Alkonyat- és az Újhold-beli partneréhez, Kristen Stewart-hoz...

Pattinson nem barátkozik, mert paranoiás?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.