Halálba imádkozta magát az 55 éves nő

Csak vizet vett magához - belehalt a böjtbe

Holtan találtak rá egy 55 éves nőre, aki vallási indíttatású koplalás céljából hetekre magára zárta az ajtót a floridai Bartow városban.

2010.03.15 17:34MTI

Evelyn Boyd február 7-én zárkózott be szobájába imádkozás és böjtölés céljából, és csak vizet vett magához. Férjét, aki pünkösdista lelkész, arra kérte, hogy ne zavarják, amíg önszántából abba nem hagyja a koplalást.

Az asszonyra március 5-én törték rá végül az ajtót, és ekkor már holtan találták.

A férj, John Boyd azt mondta, azért nem ellenőrizte sosem az asszony állapotát, mert úgy érezte, felesége csak azt csinálja, amire Isten kérte, ő pedig tiszteletben akarta tartani a döntést.

Egy helyi lap szerint a hatóságok valószínűleg nem emelnek vádat, de azért tovább vizsgálják az ügyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.