Mellimplantátuma mentette meg az életét

Puskagolyót fogott fel a műmelle

Mellnagyobbításának köszönheti egy nő az életét: implantátuma ugyanis lefékezett egy puskagolyót.

2010.02.27 19:40MTI

A nőre egy férfi lőtt rá közvetlen közelről az Egyesült Államokban, egy Beverly Hills-i fogászaton. A férfi a felesége miatt rontott be a rendelőbe, és nejével végzett is, utána fogta fegyverét Lydia Carranzára. (Mindkét nő a fogászaton dolgozott.) A golyót annyira lefékezte a jelentős méretű implantátum, hogy a lövedék nem sértett létfontosságú szervet, bár milliméterekre megközelítette a nő szívét.

A nőnek három gyereke van és két unokája. Pár éve szánta rá magát arra, hogy nagyobbítson keblein, akkor viszont rögvest két mérettel rukkolt előbbre: B-sből D-s lett - olvasható a The Daily Telegraph című brit napilap honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.