"Tíz perc alatt lettem kopasz"

Komár rákos volt - kitépte a haját és feltette a parókát

Bár a gyermeke anyjával folytatott küzdelemben egyelőre nem áll túl jól a szénája, egy másik komoly csatát már megnyert Komár László - Az énekes a Frizbiben árulta el, hogy megküzdött a rákkal.

2010.02.25 08:25Fotó: dalszoveg.hu

Hajdú Péter műsorában mesélt először négy évvel ezelőtti megpróbáltatásairól Komár László - Az énekes korábban tagadta, hogy rákos lett volna, most azonban beszélt róla. Ahogyan a feleségével történtekről is.

Komár 2006 nyarán beütötte a lábát, és sehogyan sem múlt a fájdalom. A kórházban megvizsgálták, de a daganatot nem vették rögtön észre. Miután megállapították, rosszindulatú az elváltozás, azonnal műtötték az énekest. Hat kemoterápiás kezelést írtak elő, de Komár csak kettőn volt, mert nagyon rosszul viselte - írja a Napi Ász.

A haja kihullott, így jó előre parókát készíttetett. Bevallotta: talán kicsit többet ivott a kelleténél, de a munkát nem hagyta abba. Egy tévéfelvétel alkalmával észrevette, hogy csomókban hullik a haja.

Kiment a wc-re, kiszedte az egészet, feltette a parókát és senki sem vett észre semmit, mesélte a megdöbbentő részleteket Komár az Esti Frizbiben - adta hírül a Napi Ász.

Még az énekes kétéves kislányának sem tűnt fel, hogy valami nem az igazi. Komár két évig viselt póthajat. Végül segített rajta egy intenzív C-vitamin kúra, valamint egy speciális teakeverék. Két éve ismét jelentkezett egy daganat, de a műtét ismét sikerült, azóta is minden rendben van - írja a Napi Ász.

A magyar Elvis Presley Hajdú Péter műsorában azt sem titkolta: kapcsolata a feleségével a betegség idején kezdett megromlani. De ha jobban belegondol, már az esküvő után megváltozott a viszonyuk.

Sokat veszekedtek, Komár nem tagadja: csúnyán is beszélt a párjával. Emiatt hívta ki rá a rendőrséget a neje és jelentette fel négyszer is, módszeresen - fejtette ki a Frizbiben a sztár.

Komár László szerint vicc, hogy ha nem költözik el párja a házból, akkor ő szedhette volna a sátorfáját. Csaknem tízmillió forinttal a bankszámláján lépett le, aminek a fele jogilag az énekesé. A betegsége kezdetén rakta a számlára a pénzt, közös hozzáféréssel, a biztonság kedvéért, árulta el Komár.

Egyszercsak rájött, hogy az ő hozzáférését megszüntették - a felesége most albérletben él kislányukkal, de abból a pénzből, amit ő adott. Nem érti, miért teszi ezt vele és miért állítja, hogy megütötte.

Neje azt mondta, szereti őt, de Komár úgy van vele: szerinte ez már csak a pénzről szól - fejtette ki Komár László a Frizbiben, melynek teljes változata egyébként vasárnap este kerül a TV2-őn adásba - adta hírül a Napi Ász.

Komár: Csak olyan nőt ütöttem meg, akit imádtam!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.