9 élete van, és nem cica: mi az?

Csoda: kilencven méteres zuhanást élt túl könnyű sérülésekkel egy kutya

Kilencven méter magas szikláról zuhant a tengerbe egy kutya Nagy-Britanniában, mégis túlélte a balesetet, sőt, még csak nem is szenvedett komoly sérüléseket.

2010.02.24 10:11MTI

A balesetről egy brit vízi mentőszolgálat számolt be. A kutya február 14-én egy sirályt űzött Dél-Angliában a festői szépségű Hét Nővér-szirteken, emiatt zuhant 30 emeletnyit és esett a sekélyvizű partra.

Szerencséjére elég mély volt a víz ahhoz, hogy felfogja becsapódása erejét, és az eb saját erejéből úszott-mászott ki a szárazföldre. Paul Legendre a mentőszolgálattól kedden azt mondta, hogy a kutya sokkot kapott és részleges tüdősérülést szenvedett, de úgy tűnt, hogy jól van.

Az esetleges állatorvosi vizsgálatra, annak eredményére nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.