Nem volt idő fodrászra, sminkesre

Kidobta 650 ezres Operabál jegyét a Hajdú-Sarka páros!

Nagyon elhúzódott kislányuk születésnapja, az alapos készülődés így már nem fért bele az idejükbe - Hajdú Péter és Sarka Kata tehát hiába kapott 650 ezer forint értékű Operabál-belépőt, azokat egyszerűen kidobták.

2010.02.16 07:30ma.hu

Nem tudtak ott lenni az idei Operabálon Hajdúék - Hiába tervezték, véleményük szerint ennek meg kell adni a módját, s mivel lányuk, Noémi első születésnapja eléggé elhúzódott, nem volt idejük megfelelően készülni.

Pedig Sarka Kata egy hete egy híres divattervező ruháját is próbálgatta. A mostani viselését visszamondta,de azzal az ígérettel, hogy lesz még alkalom idén ahová fel fogja venni. Sem sminkeshez, sem fodrászhoz nem jutott volna el.

Kata hozzátette: kislányuk születésnapja persze fontosabb volt, de jövőre szeretne ott lenni az Operabálon, és akkor már nem 54 kilósan jelenik majd meg. Hangsúlyozta: kapták, nem vették a borsos árú bál-belépőket, melyek egyébként a páholyokba szóltak - adta hírül a Napi Ász.

A csinos modell és műsorvezető párja egyébként nemrég jelentették be, hogy ismét gyermekáldás elé néznek.

Sarka Kata nem akarta még elárulni a titkot, ám az egyik főzősműsor forgatásán, melynek szereplője volt, a többiek furcsállták, hogy nem akar velük alkohollal koccintani.

Ekkor kénytelen volt elmondani a műsor készítőinek, hogy újra kisbabát vár.

Mivel lányuk, Noémi éppen egy éve született, a házaspár eredetileg még nem tervezte a második gyermeket. Sokáig vita is volt köztük ezen a téren.

Kata ugyanis akár a kislány születése után nem sokkal újra teherbe esett volna - úgy vélte, jó dolog, ha nincs sok korkülönbség a testvérek között, és ez a szülők dolgát is megkönnyíti.

Hajdú Péter azonban két-három évet még szeretett volna várni. Végül abban egyeztek meg, akkor érkezzen a baba, amikor mindketten úgy érzik, jöhet.

Hogy a második terhesség ilyen gyorsan összejött, meglepetésként érte őket, de nagyon boldogok a hírtől.

Sarka Kata már számolja a napokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.