Beatie-ékhez még egy baba érkezik

Fotók - Harmadszorra! Újabb szülésre vállalkozik a "terhes férfi"!

Már az első terhessége is hatalmas érdeklődést váltott ki - Két évvel ezelőtt szenzációnak számított Thomas Beatie története, aki azóta még egy babát hozott a világra, és a hírek szerint jön a harmadik is.

Új fotók a "terhes férfiről", Thomas Beatie-ről és családjáról! képgaléria

2010.02.15 13:30ma.hu

Nagyon belejött a gyermekvállalásba a terhes férfiként elhíresült Thomas Beatie.

Az amerikai Oregon-ban élő családfő és párja, Nancy két, Thomas által kihordott és megszült baba után újabb kicsit vállalt!

Nancy, Thomas és két tündéri gyermekük

A páros első gyermeke, Susan Juliette 2008 júniusában született, a kisfiuk pedig egy évvel később, szintén június végén.

Úgy tűnik, a minden évben egy gyermeket-elvet követik: Beatie-ékhez érkezik a harmadik baba is.

A büszke kispapa ezúttal is megmutatta növekedő pocakját a nyilvánosságnak - számolt be a momlogic.com internetes portál.

Thomas Beatie 34 éves, és nőként született. Huszonnégy évesen ismerte meg kedvesét, Nancy-t, ezután kezdett el tesztoszteront szedni és négy évre rá át is operáltatta magát férfivá.

Ám csak a melleit távolították el, megmaradtak női ivarszervei, így lehetséges, hogy gyermeket vállalhat.

Nancy, a párja erre képtelen - évekkel ezelőtt ugyanis el kellett távolítani a méhét.

Hamarosan ismét egy férfi fog szülni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.