Scott Moore pasi, és terhes...

Képek: Megdöbbentő! Íme a második férfi, aki gyereket vár!

Thomas Beatie története bejárta a világot - ő az első férfi a világon, aki kihordott és megszült két gyermeket. Nincs azonban már egyedül. Egy sorstársa, Scott Moore most készül világra hozni egy kisbabát!

A második terhes férfi, Scott Moore és családja! képgaléria

2010.01.28 15:30ma.hu - Fotó: Barcroft Media

A hawaii születésű Thomas Beatie tavalyelőtt keltett hatalmas feltűnést azzal, hogy férfi létére egészséges kisfiút szült.

Az előző évben pedig a másodikat, a kislányt is világra hozta! Az eredetileg Tracy Beatie néven anyakönyvezett "anya" 24 évesen döntött úgy, vállalja a részleges nemi átalakító műtétet.

Scott, Thomas és a két nagyobbik gyermek

Leoperálták melleit, megőrizte viszont petefészkeit és méhét, így alkalmas maradt arra, hogy teherbe essen és gyereket szüljön.

Párjának egy altesti operációt követően nem lehetett kisbabája, ezért dönöttek úgy, hogy Thomas veszi át az édesanya szerepét.

Most azonban itt egy másik férfi, aki hamarosan szülni fog! Scott Moore egykor Jessicaként élt, ám tizenegy évesen eldöntötte: férfiként szeretné folytatni...

Szülei beleegyezésével 16 évesen hormonkezlésnek vetették alá. Melleit is leoperálták, ám pénz híján a női ivarszervei is megmaradtak.

A Daily Mail értesülései szerint Scott mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe, és februárban hozza világra gyermekét.

Párja, Thomas valaha szintén nő volt, de férfivé műttette magát. A párosnak már van két gyermeke, Thomas korábbi kapcsolatából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.