Kistestvére érkezik Christiano-nak

Novodomszky Éva három hónapos terhes!

Régóta szeretne kistestvért Christiano-nak Novodomszky Éva és férje, Salvo. A műsorvezető most boldogan közölte: álmuk teljesült, három hónapos terhes.

2010.02.15 12:30Kiskegyed

Nagyon boldog Novodomszky Éva és a férje, az olasz származású Salvo. Fiuknak, Christiano-nak hamarosan testvére születik!

„Nagyon jól érzem magam, de ez első terhességem alatt sem volt másként – mondta a boldog kismama a Kiskegyednek.

"Különösebben nem vagyok kívánós, csupán jóval több tejterméket fogyasztok, mint korábban. Júliusra várjuk a babánkat, de úgy fekszik, hogy még nem lehet tudni, fiú lesz-e vagy lány. Én talán jobban szeretnék egy kisfiút, mert az már "bevált", míg a férjem persze egy kislányról álmodik" - árulta el Éva.

"Hogy meddig leszek képernyőn, csak azon fog múlni, hogyan érzem magam, és meddig férek bele a kamera keresőjébe. Mikor a kisfiammal voltam terhes, nyolc hónapos koromig dolgoztam" - mondta el a Kiskegyednek a csinos televíziós.

Novodomszky Éva a híradósok királynője!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.