A sztár fiának csak odafelé szól a jegye

Miért? Novodomszky Éva Szicíliában hagyja gyermekét

Hamarosan Olaszországba utazik a csinos híradós és szicíliai származású férje - A házaspár a kisfiát, Krisztiánt is magával viszi, de a gyermeknek hazaútra nem váltanak jegyet.

Képekben a mosolygós Novodomszky Éva! képgaléria

2009.04.27 09:25ma.hu

Novodomszky Évának mostanság egyre gyűlik a teendője, hiszen a munkája és a napi elfoglaltságok mellett egy olaszországi esküvőre is készülnie kell: Salvo egy jó barátnője megy férjhez, s bár ő és vőlegénye is magyarok, annyira megkedvelték Olaszországot, hogy ott szeretnék összekötni az életüket.

Éva és férje június végén indulnak Szicíliába, de a kisfiukat egy hónapra odakint hagyják! Az ok: a négyéves Krisztián választékosabban beszél magyarul, ezért szeretnék, ha olaszul is jobban fejezné ki magát. Szicíliai nagyszülei mellett gyakorolhat egy kicsit – adta hírül a Kiskegyed.

A csinos híradós és olasz párja egyébként már tervezgetik a következő csemetét – Novodomszky Éva pörgős férje és ugyancsak eleven kisfia mellé egy nyugodtabb kislányt szeretne!

Ha azonban ekkor is fiuk születik, nem állnak meg a három babáig – ez a férj kifejezett kérése is...

A kis Krisztiánt kiskora óta magyarul és olaszul is tanítják. Nevét is annak alapján választották ki, hogy mindkét nyelven jól hangozzon.

Éva és Salvo olaszul beszélnek egymással, ha azonban a híradós családjával vagy a barátaival töltik az időt, a férj is igyekszik magyarul megértetni magát.

A szőke sztár és párja tavaly új lakásba költöztek, így a második csemete érkezéséhez elvileg már minden adott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.