"Semmilyen jel nem jut eszembe..."

Pachmann neje nem hiszi el, hogy Péter megcsalta

A híradós felesége abban bízott: férje betartja megállapodásukat, miszerint mindenben őszinték lesznek egymáshoz, azt is elmondják, ha mást szeretnek. Marcsi hónapokkal ezelőtt álmában sem gondolta volna, hogy Pachmann megcsalja.

2010.02.02 09:17ma.hu - Fotó: sztarutazas.hu

Nagyon fájnak a cikkek a családjától elköltözött Pachmann Péter feleségének, Marcsinak - Az asszony korábban abban a hitben volt, eltávolodásuk vezetett oda, hogy férje beleszeretett másba, Péter csak azután jött össze kolléganőjével, hogy elköltözött otthonról. Egy napilap azonban TV2-ős forrásokra hivatkozva állítja: Hajdú Petra és Pachmann között már másfél éve tartott a viszony.

Marcsi ekkor még álmában sem gondolta volna, hogy párja máshoz jár. Mint mondja: már maga sem tudja, mit higgyen. De még mindig úgy véli, nem a pletykáknak, hanem a férjének kéne hinnie. Akárhogy is gondolkodik, nem jut eszébe egyetlen jel sem, ami arra utalt volna, hogy Péter megcsalja. Kapcsolatuk elején megegyeztek abban, mindig őszinték lesznek egymáshoz, akkor is, ha mást szeretnek.

Az asszony megpróbál nem tudomást venni a róluk szóló hírekről. Péterre most is barátként tekint, aki naponta jár fiukhoz, Balázshoz. Nem haragszik a férjére, és sok boldogságot kíván neki. Úgy véli: hogyan nézhetne a szemébe, ha mindent elhinne, amit róluk pletykálnak? - adta hírül a Kiskegyed.

Újév után robbant a bomba: a karácsonyt még csaldjával töltötte Pachmann Péter, majd összepakolta a holmiját, és elköltözött otthonról.

Marcsi, a felesége érthető módon nem gondolhatta, hogy párja visszafogottsága mögött egyéb is állhat. Ekkortájt ugyanis jelentős változások történtek Pachmann munkahelyén, több lett a dolga, ez több stresszel is járt.

Munkatársai szerint egyébként, bár a híradósnak van új párja, ő szomorkodik többet. Neje figyelemreméltó higgadtsággal kezeli a történteket, sokkal jobban viseli.

Kiegyensúlyozott, erős nőnek ismerik Marcsit, aki tökéletesen átlátja és kézben tartja a dolgokat. Pszichológiát tanult, ez is sokat segít neki a mindennapokban.

Ő az a nő, akivel a kollégái szeretnek együtt dolgozni, éppen a higgadtsága miatt - azonnal helyretesz másokat, ha valami gond adódik.

Munkatársai szerint Pachmann-t nem hagyja nyugodni a lelkiismeret, amiért elhagyta családját.

Azt sem tartják kizártnak, hogy a dolgok rendeződhetnek a házaspár tagjai között, de nem tudják, hogyan döntene a feleség, ha Péter vissza akarna térni.

Úgy vélik, csak akkor nem fogadná vissza őt, ha tényleg nem látja már a közös jövőjüket.

Őszintén vallott új szerelméről Pachmann Péter!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.