Elhagyta családját, sima válás lesz...

Pachmann: Nem hagyom adósságban a nejemet!

Nagyon meglepte a család környezetét, hogy Pachmann Péter elhagyta a családját karácsony után - Hamar fény derült rá, hogy a híradós beleszeretett a Tények egyik riporterébe. Most megszólalt a felesége.

2010.01.21 14:30Fotó: tv2.hu

Derült égből villámcsapásként érte még a barátaikat is, hogy a karácsonyt még családjával töltötte Pachmann Péter, majd elköltözött tőlük - A Tények műsorvezetője éppen a vízválasztónak számító hetedik évben összejött a híradó egyik riporterével - írja a Hot! magazin.

Pachmann neje, Marcsi úgy érzi, ő nem szeretne szembe úszni az árral. A körülményekhez képest higgadtan kezeli a helyzetet. De sajnálja, hogy elindult a lavina, és bántják Pétert. Nem tud mit tenni, hiába próbál ebben a helyzetben okos lenni - vallotta be a híradós felesége a Hot! magazinban.

Mediátoruk sokat segít a párkapcsolati problémában, mondta el Pachamnn neje, hozzátéve, hogy mivel fontosabb kérdésekben egyetértenek, biztos, hogy ügyvédek nélkül adják be a valópert. Anyagi vitáik nincsenek, ahogyan a gyermek-elhelyezés sem képezi vita tárgyát - írja a Hot!.

Pachmann Péter elmondta: Balázs az édesanyjánál marad. Ő pedig annyit időt tölt kisfiával, amennyit tud. Bíznak abban, hogy hamarosan elcsitulnak a velük kapcsolatos dolgok. Elképesztő hírek is megjelentek róluk, amelynek fele sem igaz, így az sem, hogy adósságot hagy a feleségére - mondta el Pachmann a Hot! magazinnak.

Elköltözött Pachmann Péter a családjától!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.