Újévi tagkizárások a Beautiful-People.com oldalon

Egy exkluzív társkereső oldal kizárta kövér tagjait

Egy exkluzív társkereső oldal az új évet azzal tette máris emlékezetessé 5000 tagja számára, hogy kizárta őket a rendszerből, mert túlsúlyosnak minősültek.

2010.01.11 09:58medipress.hu

A dániai illetőségű BeautifulPeople.com 5000 felhasználóját zárta ki rendszeréből, mert az eredetileg csak a legszebbeknek fenntartott oldal kritériumainak már nem feleltek meg. A hibát ott követték el a néhány napja még gyönyörűnek minősülő személyek, hogy az ünnepek alatt bizony magukra szedtek néhány plusz kilót. A weboldal alapítója, Robert Hintze azzal tetézte a kizártak megalázását, hogy kijelentette, rosszat tesz az üzletnek, ha dagik is szabadon kószálhatnak ezen az exkluzív, csak tökéletes testi adottságokkal rendelkezőknek létrehozott közösségi oldalon – jelenlétükkel ugyanis a cég imázsát, valamint a honlap alapkoncepcióját is veszélyeztetik.

Az egykor még önmagukat szépnek gondoló, mára azonban dagivá avanzsált kizárt tagok egy e-mail üzenetben értesültek arról, hogy már nemkívánatos személyek volnának az oldalon. A honlapra ugyanakkor újra regisztrálhatnak, ígérte a cég vezetője, amennyiben ismét ideális fizikai formában lesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.