Két gyönyörű modell versenybe szálltak

Dukai Regina és Debreczeni Zita is arcok lehetnek!

A két gyönyörű modell versenybe szálltak azért, hogy a Tabu Tv celeb Arcai lehessenek 2010-ben. Dukai és Debreczeni már hetek óta gyúrnak a kedd esti nagy "arcválasztóra", ahol nem csak az derül majd ki, hogy melyik híresség képviselhet majd jövőre az internetes sztártévét, hanem az is, hogy a weboldal látogatói közül ki csatlakozik majd hozzájuk.

2009.12.27 13:14Tabu tv

A tabutv.hu oldalra klikkelők között már hónapok óta folyik a versengés azért, hogy ki legyen a Tabu Tv Arca 2010-ben. Ez idáig több ezren jelentkeztek a versenyre, és összesen már több millió voksot kaptak magukra a jelöltek, de ettől még senki sem lehet biztos abban, hogy Ő lesz a biztos befutó.

A legjobbakat az internetes sztártévé csapata december 29-én este vendégül látja a Tao Club-ban, ahol vicces feladatok és persze egyéb adottságok alapján eldől, hogy ki zsebelheti be a 100.000 Ft-ot, a szponzorok által felajánlott egész éves öltöztetést és rengeteg tuti cuccot, valamint az országos ismertség lehetőségét.

Kedden este nem csak a nézők közül választunk, hanem a sztárok közül is kikerül majd a Tabu Tv Arca. Az esélyesek közt ott van Dukai Regina és Debreczeni Zita is, akik már hetek óta készülnek erre az estére.

Bővebb információ: www.tabutv.hu/party

Időpont: 2009. december 29., kapunyitás: 19:00;
programkezdés: 20:00
Helyszín: TAO Club, Mammut II. 4. em. (Budapest, II. ker. Lövőház utca 2-6.)
Dress code: Casual

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.