A ruhákat hordja a modell, de...

Dukai Regina a turkálótól koszosnak érzi magát

A modell szeret jó áron vásárolni, de a turkáló valamiért mégsem az ő világa - Dukai Regina szerint igazi kincseket is rejthetnek az ilyen helyek, de Ő nem tér be, hiszen utána valamiért koszosnak érzi magát.

2009.12.19 10:28Tabu tv

A barnává változott sztárnak azzal már nincs gondja, ha egy ismerőse turkálóból visz neki ruhát, csak azért fohászkodik, hogy neki ne kelljen betérnie oda.

Regina egyébként gyakran ajándékoz ismerőseinek a saját ruháiból, főleg a vidéki ismerősök járhatnak Dukai féle cuccokban.

"Otthon Kapuváron anyukáméknál nagyon sok olyan ruha van, amit például össze szoktam rakni az unokahúgomnak. Vagy neki adom, vagy a családomban a lányoknak, vagy nagymamám szomszédságában lakó kislányoknak" - meséli a tabutv.hu riporterének Dukai Regina, akinek nagyon határozott véleménye van a turkálókról.

Gyerekkorában a modell és édesanyja rengeteget vásárolt turkálóban, de ma már csak ritkán jár az ilyen helyek környékére.

"Régebben rengeteget vettünk onnan ruhát és nagyon jókat tudtunk találni. Nemrég találkoztam egy sminkes barátommal, akinek nagyon jó ízlése van, nagyon komoly márkák voltak rajta, és Ő is a Blahán turkálta őket" - mondta el a Tabu Tv videójában Dukai Regina.

"Tavaly voltam egyszer turkálni, csak én azt a részért nem szeretem, hogy utána úgy érzem, hogy koszos vagyok. Száz ember megfogdosta azt a ruhát, de ha bemegy egy barátom és elhoz nekem egy cuccot, és én kimosom, utána nincs semmi bajom vele. Van egy szaga ezeknek a helyeknek, és én azt nem bírom elviselni"
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a modell.

Szexi Mikulás lett Dukai Regina!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.