Pedofil hármast buktattak le a rendőrök

Saját lányát is fotózta a pedofil anya

Mi lehet annál hátborzongatóbb tény, hogy az anyánk pedofil? Igen, lehet ez még fokozni: Vanessa George a saját lányáról készített pucér fotót fürdés közben, és azt tovább is küldte ugyancsak pedofil "barátainak" az Interneten.

2009.12.15 12:44ma.hu

Nem elég, hogy lefotózta saját lányát, ezután még kommentálta is, hogy mit tenne vele. A kommentelést betegesnek, gyomorforgatónak nevezte egy rendőr is. A rendőrök a nő számítógépén kisgyerekekről és kisbabákról (!) készült fotókat találtak, amelyeket nagy valószínűséggel a munkahelyén készített. A nő ugyanis gondozónőként dolgozott egy bölcsődében.

Pearl, a pedofil nő lánya így nyilatkozott: „ Azt akarom, hogy az emberek megtudják miért is utálom és vetem meg annyira őt. Egy anyának a lánya mellett kellene lennie, nem igaz? Nem elárulnia őt.” A lánya akkor szerzett tudomást anyja beteges bűneiről, amikor a rendőrök letartóztatták és a számítógépet lefoglalták.

Az anya azt állítja mindez csak egy vicc volt. Vagyis vicc volt molesztálni a gondjaira bízott gyerekeket, fotókat készíteni róluk majd megmutatni a pedofil barátainak, név szerint a 39 éves Angela Allen-nek és a 38 éves Colin Blanchard-nak. Mindhármójukat egyszerre ítélik majd el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.