Hatvannyolc évesen vadászott bakfisokra

Tininek adta ki magát a nő - lebuktatta pedofil férjét!

Tizennégy éves lánynak adta ki magát a világhálón és buktatta le bakfis lányokra vadászó pedofil férjét egy nő Walesben. A férfinak azonban nem kell börtönbe mennie.

2009.11.14 08:25MTI

Cheryl Roberts gyanakodni kezdett, hogy férje chatszobákban próbálja szexre csábítani a kiskorú lányokat, ezért magának is vett egy számítógépet.

A 61 éves feleség 14 éves tininek adta ki magát, és sikerült is tetten érnie férjét - számolt be a The Daily Telegraph című újság internetes kiadása (www.telegraph.co.uk).

A nő értesítette a rendőrséget, a hatóságok le is foglalták a férj számítógépét, amelyen jócskán találtak pornográf tárgyú anyagokat.

A bírósági tárgyaláson kiderült, hogy a nő azért lett figyelmes férje viselkedésére, mert az túl sok időt töltött a dolgozószobába zárkózva, egy alkalommal azonban a feleség találta meg a 68 éves férfi részére érkező üzenetet.

David Roberts csak hetekkel a rendőrségi razziát követően tudta meg, hogy felesége volt az, aki értesítette a hatóságokat. A liliomtipró beismerte, hogy szexuális kapcsolatot akart létesíteni, de erre még nem került sor.

Robertset három évi közösségi munkára ítélték, emellett meghatározatlan ideig nem léphet kapcsolatba 18 év alattiakkal az interneten.

A pár közel 20 évi házasság után válófélben van, a feleség - aki arra számított, hogy férjét börtönbüntetésre ítélik - jelenleg barátoknál lakik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.