"Nem támadott meg semmiféle kór!"

Koós János nem mutatja meg a fenekét

A híresztelésekkel ellentétben az énekes emésztőrendszerét nem támadta meg semmilyen rettegett kór, csupán az újságírók tolla nem volt túl kegyes hozzá. Koós őszintén beszélt arról, hogy mindent a "hülye" újságok találtak ki.

2009.11.20 16:30Tabu tv

A népszerű táncdalénekest a Blikk több olvasója is egy fővárosi kórházban vélte látni, azonban Koós János állítása szerint makk egészséges.

"Állandóan vagyok vagy az egyik újságban, vagy a másikban. Mindig valami hülyeséget írnak, hogy ilyen beteg voltam meg olyan beteg voltam, közben meg semmilyen beteg nem voltam" - mesélte a tabutv.hu riporterének az 1937-ben született Koós János, aki máig nagyon aktívan éli a mindennapjait.

"Már nem vagyok egy Győzike, nem vagyok egy Büngyike, egy Tyuntyika, nem vetkőzök le, nem mutatom meg a fenekemet, nem mutatom meg az alsónadrágomat, én már csak eléneklem az én dalaimat, amire azért mindig teltházak vannak, hála istennek" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában az énekes.

Szerinte a hosszú élet titka a génekben rejlik. Koós János büszke a családjára, úgy véli, Ő a génekben rejtőző értékeinek és a zenének köszönheti minden sikerét és egészségét is.

"Rengeteg olyan zene van most, amit már jövőre azt sem fogjuk tudni, hogy kik azok" - fejezte be elmélkedését a tabutv.hu-n a táncdalfesztiválok sztárja.

Koós János énekel, míg le nem esik a színpadról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.