Egyelőre csak interneten lehet rendelni

Akciós koporsókkal csábitja vásárlóit egy áruház

Koporsókkal szélesítette áruválasztékát a világ legnagyobb áruházlánca az Egyesült Államokban, hogy vevőit "mindhalálig" megtarthassa.

2009.11.02 07:54MTI

Jóval olcsóbban adja őket, mint a szokásos eladókör, a temetkezési vállalkozók. A Wal-Mart lánc egyelőre csak az interneten árulja az érckoporsókat és csak 15 darabot, de urnával is szolgál több tucattal.

A legolcsóbb modell acélból van, ára 999 dollár - 190 ezer forint -, a középkategóriájú 16999 dollárba, a legdrágább - ez már bronzból van - 3199 dollár. A szállítást 48 órán belülre vállalja a Wal-Mart, de cserét csak akkor tesz lehetővé, ha a termék megsérül szállítás közben.

A temetkezési cégeket szövetségi törvény kötelezi arra, hogy elfogadják az "otthonról vitt" koporsókat" is, ne kényszeríthessék sajátjaikat vevőkörükre. A Wall-Mart nagyjából féláron kínálja temetkezési portékáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.