Kautzky Armand kis híján megfulladt!

Feng Shui miatt került életveszélybe a magyar színész?

Akár tragédia is történhetett volna a főképp kellemes hangjáról ismert Kautzky Armanddal. A színészt kertjében csípte meg egy darázs, és ez allergiás reakciót okozott.

2009.10.30 18:30estihirlap.hu - Fotó: erdekesmagazin

Felesége lélekjelenlétének köszönheti életét a népszerű színész, aki elmesélte, hogy egy nyár végi darázscsípés következtében életveszélyes állapotba került!

Mint utóbb kiderült, a színész szervezetében felhalmozódott a méreganyag, mivel nem sokkal korábban szintén megcsípte egy darázs.

Hogy a súlyos, allergiás reakció nem okozott tragédiát, az annak köszönhető, hogy a művész felesége az első tünetek megjelenésekor azonnal látta, hogy nagy a baj, és - Bódi Margóhoz hasonlóan - párját gyorsan orvoshoz vitte.

Odaérkezve már nem kapott levegőt, és összeomlott a keringése az azóta már felépült, főképp szinkronszínészként közismert hírességnek. 

Köztudott, hogy Kautzky Armand otthona a térrendezés ősi, kínai művészete szerint került berendezésre, felesége ugyanis képzett Feng Shui tanácsadó.

Az Esti Hírlap arról kérdezte a színészt, hogy szerinte vajon a drámai eset összefüggésbe hozható-e lakókörnyezetük esetleges változásával, ami a Feng Shui elvei szerint kedvezőtlen események okozója lehet.

- Feleségemmel együtt nagyon érdekesnek találtuk ezt a kérdést, és közösen végignéztük lakásunk Egészség-területét. Átgondoltuk, hogy az elmúlt időszakban variáltuk-e a képek, vagy a területet erősítő eszközök helyzetét. Azt láttuk, hogy semmilyen változás nem történt mostanában, és úgy véljük, hogy talán ez helytelen volt részünkről."

"Az elmúlt hónapokban ugyanis főképp a kert szépítésével foglalatoskodtunk - a darázs is ott csípett meg. S bár sem a ház külső környezetében, sem a lakótérben nem találtunk olyan dolgot, ami a Feng Shui szerint a baj okozója lehetett, az Egészség-területet mindenképpen megerősítjük például egy kristállyal, vagy egy gömb alakú tárggyal
- nyilatkozta az Esti Hírlapnak Kautzky Armand.

Tudja meg, hogy csajozik a magyar James Bond!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.