Ezt biztosan nem tudta a Linda öccséről!

Mit csinált Király Viktor a magyar honvédségnél?

Kevesen tudják Király Viktorról, hogy a Megasztár megnyerése előtt dolgozott egy angol online magazinnak is, emellett angol nyelvet oktatott egy ismert nyelvsuliban, amit ő igazából nem is tanításnak fogott fel.

2009.10.30 09:30ma.hu

A Megasztár megnyerése előtt Király Viktor dolgozott az  5perc angol online magazinnak is. Ő készítette a hanganyagokat, és a hallás utáni értést ellenőrző feladatok nagy részét.

Angol nyelvet is oktatott egy ismert nyelvsuliban, amit ő nem is tanításnak fogott fel.

- Valójában nem is nevezném ezt angol tanításnak, inkább jó alkalom volt arra, hogy emberekkel találkozzak, és hogy szórakoztató beszélgetéseket folytassak angol nyelven. Hála a családomnak és a rokonaimnak, lehetőséget kaptam arra, hogy egy kis zsebpénzt kereshessek az anyanyelvemmel – mondta Viktor az 5perc angol nyomtatott magazinnak, amelynek első lapszámáról nem mellesleg ő köszön vissza.

Elárulta továbbá, hogy neki az angol tanítás nemcsak egy részmunkaidős állás volt, hanem lehetőség arra is, hogy élményekkel gazdagodjon.

- Például egyszer megbíztak, hogy tanítsak angol társalgást a Magyar Honvédségnél. Ez egy nagyon izgalmas élmény volt, mert nem csak ok tanultak tőlem, hanem én is egy csomó mindent megtudtam az ő életükről, a napi szokásaikról. Ez annyira jó és meghatározó élmény volt számomra, hogy van néhány katona, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot.

A kiváló énekes zárásként elárulta a nyelvtanulás legjobb módját.

- Véleményem szerint ha valaki tényleg hasznos és mindennapi módszer alapján akar megtanulni angolul, akkor sok könyvet kell olvasni, és rajzfilmcsatornákat kell nézni.

A DVD filmek és a zenehallgatás a legjobb módja egy idegen nyelv elsajátításának. Végül, de nem utolsósorban, nem kell mindent olyan nagyon komolyan venni!

Király Viktor szólni sem tudott a sokktól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.