A Megasztár: Nagyon égek a focipályán

Hogy-hogy? Király Viktor mintha terhes lenne...

A Megasztár negyedik szériájának győztese ezúttal a hangstúdiókon kívül a focipályán is megmutathatta tudását, ami többé-kevésbé sikerült is neki.

2009.08.12 15:45ma.hu

Király Viktor csapatát ugyanis sajnos még az iskolások is megverték fociban, viszont az amerikai focilabda trikó alá tételében Ő diadalmaskodhatott aznap, hiszen csak nála volt kéznél ilyen eszköz.

- „Azért hoztuk az amerikai focilabdát a barátommal, mert én nem vagyok nagy focista, és ezért gondoltam, hogy ha van szabadidőm, akkor amerikai focizok, mivel abban viszonylag jobb vagyok, és ezért ha nagyon égek a focipályán, akkor felveszem ezt, és lenyomok egy meccset a haverommal.”- meséli a Tabu Tv riporterének Király Viktor, aki szerint a labdát nem csak focira, hanem terhesség színlelésére is kiválóan lehet használni.

Király Viktor a Granada Star Kupán indult a hétvégén, ahol celebtársaival együtt rúgta a bőrt a helyi csapatokkal szemben.

A Tabu Tv riportere már rögtön az első meccs után mikrofonvégre kapta az aranytorkú énekest, akinek a csapata szépen szólva is csúfos vereséget szenvedett: a kecskemétiek 9:2-re verték a hírességeket, Viktor azonban hárította a felelősséget, hiszen szerinte mindezért nem Ő, volt a hibás, hanem csapatmunka volt.

A Tabu Tv megtudta, hogy a fiút egyébként modell barátnője kísérte el a rendezvényre, aki modellként dolgozik, és még az sem tántorította el a megafiútól, hogy nagyon fél a kólaüveg magasától.

Tényleg átverte a társait Király Viktor a Megasztárban?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.