A két fiú még a biztonságiaknak is nekiment!

Balhé! - Bent majdnem laposra verték!

A közvetlenségéről és játékosságáról híres ifjú műsorvezető, Istenes Bence nemrég csúnya kalandba keveredett egy vidéki szórakozóhelyen. Csupán egy barátjával szerette volna jól érezni magát...

2009.10.21 16:30Tabu tv

Ben a Danubius rádió ölelő reggelén beszélt a furcsa kalandról.

"Győrbe indultunk bulizni egy barátommal. Beértünk egy szórakozóhelyre, amikor odajött hozzánk pár lány, hogy meg szeretnének ölelni minket, mi pedig persze eleget tettünk a dolognak" - kezdi a tabutv.hu riporterének a zenetévé műsorvezetője Istenes Bence, akire ezután csúnyán rátámadtak.

A két fiúhoz egyből másik kettő lépett oda, akik durván beszóltak nekik és lökdösődtek is.

"Nem értettük, hogy mi történt, de szerencsére jöttek a biztonsági őrök, akik kidobták őket" - mondta el az internetes sztártévé riporterének Ben, aki azon is megdöbbent, hogy a két fiú még a biztonsági őröknek is nekiment.

A műsorvezető elmondta, hogy korábban még nem történt vele hasonló eset, sőt, mindenki nagyon közvetlen vele bulizás közben és az utcán is, de persze olyan is akadt, aki ennek nem annyira örült.

"A párom egy idő után elkezdett féltékeny lenni a közvetlenségemre, de aztán talán megértette azt, hogy ez az egész a személyiségemhez tartozik" - meséli a Tabu Tv videójában Istenes Ben.

Rászólt a tolvajokra, megverték...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.