Nincs ideje a megasztárnak a bíróságra

Elég volt egymásból - Miért nem válik Pál Tomi?

Hivatalosan még mindig nem tett pontot házassága végére Pál Tamás és felesége - Az egykori megasztárosnak ugyanis nincs ideje ügyet intézni. Visszaút márpedig nincs...

2009.10.07 09:30ma.hu - Fotó: sztarbutik

Fél éve eldöntötte Pál Tamás és párja, Eszter, hogy házasságukat valóban lezárják. Hivatalos lépést azonban még nem tett egyikük sem az ügyben. Tomi elárulta, neki kéne beadnia a válópert, de még nem volt ideje rá. Beszélt az ügyvédjével, előbb-utóbb elintézi.

Tamás elmondta: próbálták már helyrehozni kapcsolatukat nejével, de többször bebizonyosodott, hogy nincs tovább. El nem tűnnek egymás életéből, nem veszekszenek és nem is útálják egymást - szögezte le a Napi Ászban az énekes.

Pál Tamás és felesége tíz évet töltöttek együtt, tizennyolc évesen ismerkedtek meg, és az első igazi szerelmet jelentették egymás számára.

Ahogyan az énekes fogalmazott: a kapcsolatok terén nincs tapasztalatuk. Tamás Megasztárban elért sikere idején kezdődtek a problémák.

A fiú zenei karrierjét építette, a családra kevesebb ideje jutott, és közben megszületett közös gyermekük, Martin is.

Tomi és Eszter valóban többször is kísérletet tett arra, hogy megmentse házasságát. A sztár el is költözött otthonról, majd visszatért a családjához.

Végül azonban be kellett látniuk, hogy nem tudják rendberakni a dolgokat. Csak a gondokat görgették tovább maguk előtt, ahogyan Pál Tomi fogalmazott. Hosszasan vívódtak, mire meghozták a fájdalmas döntést: elválnak.

Kisfiuk most hároméves, akit mindketten imádnak, és nem szeretnék, ha elválásuknak kárát látná.

Eszter és Tamás kapcsolata példaértékű maradt, s ilyen hangulatban szeretnék tovább nevelni a gyermeküket is.

Szextanácsokkal látják el a megasztáros énekest!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.