Bankrabló nagyit köröznek

Egy óra alatt két bankot pakolt ki a nagyi

FBI ügynökök keresnek egy leleményes nagyi kinézetű nőt, aki egy óra leforgása alatt két bankot rabolt ki Houstonban.

2009.09.28 23:14ma.hu

A nagy gazdasági válságban szorulhatott meg az idős hölgy, aki kirabolta a két egymástól pár kilométerre fekvő bankot egy órán belül. A hölgy nem csupán idős, hanem bátor is volt, hiszen az arcát nem takarta el semmivel, így tökéletes képet tudtak kiadni róla. A média segítségét is igénybe véve keresi a nénit a rendőrség.

A hatóságiak 55 és 65 év közötti korban lévő nőt keresnek akinek vállig érő ősz haja és szemüvege van. A köznyelv már csak bankrabló nagyiként emlegeti a hölgyet, aki úgy tűnik ügyesen rejtőzik el az őt kereső hatóságiak elöl.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.