Megizzadt férfisereggé válik a banda!

A Magna Cum Laude 5 kilót fogyott egy koncert alatt

Megizzadt férfisereg sétál le a színpadról, előtte pedig tomboló tömeg kiáltja: vissza, vissza! A pillanatkép a Coca Cola Strandparty kaposvári Magna Cum Laude koncertjén került rögzítésre, ahol az együttes tagjai mindent megvető bátorsággal beszéltek a nagy koncertfogyásokról.

2009.08.25 13:45ma.hu

- „ Az izzadtságunk betudható a hőmérsékletnek, illetve a rengeteg vízfogyasztásnak, amit tulajdonképp most aduztunk le a koncert alatt cseppek formájában. Egyszer lemértem, és volt egy 2,5 kilós fogyásom, de a dobosunk már volt, hogy 4-5 kilót is leadott egy közös zenélésnél.”- meséli a Tabu Tv riporterének Kara Mihály, a Magna Cum Laude basszusgitárosa, aki azt is hozzátette, hogy nem gyakran vállalnak el délutáni koncerteket, de a Coca Cola Strandparty szervezőségével ezúttal mégis kivételt tettek.

A zenekar egyébként új videoklippel is készül, ami Az engem nem lehet szeretni című alkotást dolgoz majd fel.

- „Egy nagyon sajátos klip ötletünk van, ami Kilián Imre agyából pattant ki, de többet nem árulhatunk el róla, mert az igéret szép szó, és ha megtartják úgy jó...”- mondta el a Tabu Tv riporterének Mihály, aki szerint ha tényleg a terveik szerint alakul a klip, akkor az egy etalon lesz a magyar klip palettán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.