"Tilda" nem lenne újra sorozatszínész

Szexi képek - Erdélyi Tímea: Soha többet...!

Nem szívesen gondol már egykori tini-szerepére a csinos színésznő - Erdélyi Tímea hét évvel a Barátok köztből távozása után sem tudta elfeledtetni a nézőkkel Tildát.

Szexi képekben a csinos Erdélyi Tímea! képgaléria

2009.08.24 09:25ma.hu

Hiába tűnt el hét évvel ezelőtt a népszerű sorozatból, Erdélyi Tímea még most is Tilda. A csinos fiatal színésznő csak három évig játszott a Barátok köztben, távozása óta pedig számos színházi szerepben mutatta meg tehetségét. Közben diplomás színésznő is lett.

Ezért aztán Tímeát egyre jobban zavarja, ha Tildaként szólítják le az utcán. Bízik benne, hogy akárcsak Kulka Jánosnak Mágenheim doktort, előbb-utóbb neki is sikerült maga mögött hagynia Tildát. Nem bánta meg, hogy szerepelt a Barátok köztben, de úgy érzi, ha ma kérnék sorozatszerepre, nemet mondana - vélekedett a Kiskegyedben Erdélyi Tímea.

A Barátok közt egykori sztárja a közelmúltban magánélete miatt is a figyelem középpontjába került. Hosszabb ideig volt ugyanis a sármos színész, Csányi Sándor kedvese.

Amióta azonban eltűnt a sorozatból, a szerelméről sem beszél. Csányival már szakítottak, de a konkrét okokat azóta sem árulta el egyikük sem a bulvársajtóban.

Néhány hónapja Tilda egykori alakítója bevallotta, hogy egyáltalán nem volt kedvére való az a fajta népszerűség, ami a Barátok közttel járt. Azóta is van némi tömegiszonya!

Természetesen szeretett volna ismert és elismert lenni, de az ezzel járó körítés zavarta. A sorozatban három évig az azóta szintén távozott Magdi anyus, azaz Fodor Zsóka unokáját alakította.

Később Szabó Erika vette át a karakter megformálását.

Erdélyi Tímea mostanában elsősorban színházi szerepeivel van elfoglalva - sok a munkája.

Ősz óta a Szegedi Nemzeti Színházban játszik, és mint mondta, azért sem szerepelne újra sorozatban, mert a színház sokkal közelebb áll hozzá.

Erdélyi Timi gonoszként tér vissza!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.