A régi Tildát zavarta a népszerűség!

Erdélyi Tímeának tömegiszonya lett a sorozattól?!

Jó pár éve már, hogy keveset hallani a Barátok közt korábbi Tildáját alakító színésznőről - Erdélyi Tímeát legutóbb Csányi Sándorral kapcsolatban emlegették. Vajon miért zárja ki a sztár, hogy újra napi sorozatban szerepeljen?

2009.02.25 12:30ma.hu

A csinos Erdélyi Tímea hét éve nem játszik a Barátok Köztben, karaktere alakítását Szabó Erika vette át - Később Csányi Sándorral való kapcsolata miatt került ismét az érdeklődés középpontjába a lány. Tavaly ősz óta Tímea a Szegedi Nemzeti Színházban játszik, és bevallja: nem szerepelne többé napi sorozatban. Közelebb áll hozzá a színház.

Zavarta az a fajta népszerűség, ami a Barátok közttel járt, azóta is van némi tömegiszonya. Szeretne ismert és elismert lenni, de az ezzel járó körítésre nem vágyik! Most annyi a munkája, hogy még szerelemre sem gondol, egy jót bulizni sincs mostanság ideje - árulta el a Blikknek.

Erdélyi Tímea éveken át alakította Magdi anyus unokáját a Barátok köztben, ám mióta eltűnt a képernyőről, nemigen osztotta meg a nagyérdeművel, hogyan él.

A jóképű színésszel, Csányi Sándorral azután került közeli kapcsolatba, hogy a sztár házassága tönkrement Pokorny Lia színésznővel.

2006 júniusában derült fény a románcra, Tímea ekkor volt másodéves a Színművészeti Egyetemen.

Sokáig úgy tűnt, hogy a párosnál boldogabbat keresve sem találni, és Csányi kisfia, Misi is elfogadta édesapja új kedvesét. A színész forgatásokra és nyaralni is együtt ment a korábbi "Tildával".

Sándor és Tímea mégis szakítottak tavaly nyáron - a dolog legalább akkora meglepetést okozott, mint az, hogy összejöttek.

Egyikük sem beszélt azóta sem a különválás konkrét okairól, mindketten őrzik magánéletüket a kíváncsiskodók elől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.