Mindenkit meglep az énekesnő

Egyre merészebb Bartók Eszter!

A mindig vidám és mosolygós Bartók Eszter azt vallja, manapság mindenki túl negatív, pedig mindenben meg lehet találni az örömöt. Őt apró dolgok is képesek felvidítani.

Jelenetek Bartók Eszter klipforgatásáról, képekben! képgaléria

2009.08.17 06:45rtlbulvar.hu

Az énekesnő új dalai mindenkit meglepnek majd, és a stílusokból is válogathatunk...

A Cool délutáni műsorában a mindig vidám és mosolygós Bartók Eszter mesélt arról, mi okoz örömet mostanság az életében.

Elmondta, ha éppen nincs semmi extra a mindennapjaiban, ő akkor is boldog, ami ráadásul nem egy nehéz feladat, hiszen az embert egészen apró dolgok is képesek felvidítani.

- Manapság mindenki túl negatív, pedig bármiben meg lehet találni az örömöt!

Most azonban Eszter nem hiába ugrik ki a bőréből. Számára a zenélés és az éneklés jelenti a világot, nyáron pedig bőven kiélhette alkotói szenvedélyét, hiszen az elmúlt hónapokban folyamatosan a legújabb albumának munkálatain dolgozott.

Ez lesz az énekesnő harmadik nagylemeze, és ígérete szerint senki sem fog csalódni, hiszen a rá jellemző stílusjegyeket természetesen most is mindenki megtalálja majd.

- Ismét én írtam minden dalt és a hangszerelést is magamra vállaltam. Az új nótákkal már több, mint negyvenre emelkedett a saját szerzeményeim száma. Mindig is arra vágytam, hogy minden időmet ezzel tölthessem, és hálás vagyok az életnek, amiért valóra vált az álmom!

Bár a munkálatok hagyományos módon zajlanak, a végeredmény csöppet sem lesz szokványos.

Eszter szerint egy igazán szélsőséges, stílusokban bővelkedő, színes és abszolút egyedi lemezt kapunk majd végeredményül, ami kategóriákon felül áll, és ami mindenki arcára mosolyt csal!

Miért nem beszél magánéletéről Bartók Eszter?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.