A Csillag születik sztárja elárulja titkát

Kovácsovics Fruzsina nehezen áll ellen a kísértésnek

Ha ránézünk Kovácsovics Fruzsinára, akkor egy szép vékony lányt látunk. Bár ez nem volt mindig így. Régen a Csillag születik döntőse súlyproblémákkal küzdött. De hogyan sikerült lefogynia?

2009.08.15 08:00ma.hu

Pár évvel korábban, a fiatal énekesnőnek erős gyomorfájdalmai voltak, ezáltal egyik napról a másikra nagyjából 10 kilótól szabadult meg. Ezután rögtön orvoshoz siettek, aki megállapította, hogy nem zár rendesen a gyomorszája, ezért a sav visszaáramlik. Emiatt gyógyszert kell szednie, és az étkezését is átalakították.

Kovácsovics Fruzsina
előtt ez a betegség még új volt, így kellett egy kis idő, mire teljesen hozzászokott a helyzethez, de mára már együtt tud élni helyzetével. Azt is elárulta, hogy szigorúan oda kell figyelnie étrendjére, és  a csokit is meg kell tagadnia magától, bár ez nehéz lesz, mivel az énekesnőnek a csokoládé nagy kedvence - írja a puncs.

Mivel Fruzsina mostanában szakított Bennel, ez is megviselte és újra megszabadult pár kilótól. Jelenleg 51 kg, rendszeresen eszik, és állítja nincs evészavara.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.