Nem küzdött komoly anyagi gondokkal

Marenec Fruzsina szerint nem könnyű pénzt osztani!

Sokáig szóltak arról a hírek, hogy a Barátok Köztből távozó Marenec Fruzsina munka nélkül maradt, és szinte bármit megtenne azért, hogy újra dolgozhasson. Ez csak részben volt igaz, hiszen nem küzdött egetverő anyagi gondokkal a színésznő.

2009.08.12 12:10Tabu tv

Sokáig arról olvashattunk, hogy a Barátok Köztből távozó Marenec Fruzsina munka nélkül maradt, és szinte bármit megtenne azért, hogy újra dolgozhasson.

Azóta kiderült, hogy ez a hír csak részben volt igaz, hiszen nem küzdött egetverő anyagi gondokkal a színésznő, de az RTL Klub úgy tűnik, hogy mégis újra szárnyai alá vette: Fruzsi pénzosztó műsorban kapott munkát!

Fruzsi már hónapok óta nem dúdolhatja magában egy-egy forgatás előtt az "új élet vár, felejts el mindent..." kezdetű nótát, sokkal inkább az álláshirdetések bújása volt a legfőbb elfoglaltsága mostanában, de ennek már vége!

Marenec Fruzsina újra munkát kapott anyacsatornájától, az RTL Klubtól, ahol egy betelefonálós játékműsort vezet reggelente.

"Egy hosszas casting eredménye, hogy idáig eljutottam, de nagyon örültem a lehetőségnek és próbálok beleszokni ebbe az új dologba. Ez az egész nagyon-nagyon bonyolult, bár nekem még nem kell órákig beszélnem, csak ezeket a két perces reggeli dolgokat kell csinálnom, de ez sem megy könnyen" - meséli a Tabu Tv riporterének Fruzsi, akinek saját bevallása szerint még sokat kell tanulnia a pénzosztó mesterséget.

"Elég kevés adásom volt még, ugyanis négy adás után nyaralni mentem, és így még a rajongóktól sem kaptam visszajelzéseket ennek kapcsán. A barátaim azt mondják, hogy ez nekem való, mert sokat tudok beszélni egyszerre, de remélem, hogy a rajongók sem fognak elpártolni tőlem" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Marenec Fruzsina, aki azt mondja: ha nem jött volna televíziós munkalehetőség, civil szakmát sem lett volna rest választani.

Szerény: a Seychelle-szigetekre vágyik a fiatal sztár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.