"Nemcsak bosszúból tettem...."

Balogh Imi monogám típus, mégis félrelépett!

Balogh Imi alapvetően a monogámia híve - Ennek ellenére megdöbbentő őszinteséggel vallott arról, hogy annak idején hogyan lépett félre a párkapcsolataiban...

2009.08.05 11:45Tabu tv

A Megasztár negyedik szériájának ifjú titánja a Tabu Tv stúdiójában mesélt magánéletéről.

Balogh Imi arról vallott, hogy Ő csak monogámiában tudja elképzelni a párkapcsolatait.

A monogámia olyan kapcsolat, amelyben nincs helye harmadik személynek, de ennek ellenére a videóban mégis arról beszél, hogyan lépett félre korábban.

"Alapvető, hogy senki ne másszon bele az elektronikus levelezésembe vagy a telefonomba, vagy hogy ne kérjen senki számon. Egy jó kapcsolatnak szerintem az a titka, hogy meghagyjuk a másik személyes szabadságát" - mesélte a Tabu Tv riporterének Balogh Imi.

A debreceni Megasztáros fiú elmondta:

"Alapvetően monogám típus vagyok, és az előző kapcsolatomban is az voltam. Korábban valóban volt egy lazább kapcsolatom, ahol félreléptem azért, mert Ő is félrelépett, és akkor annak a kapcsolatnak vége is lett"
- mondta el a Tabu Tv stúdiójában az aranytorkú énekes, aki hozzáteszi: nem csak bosszúból tette mindezt.

Balogh Imi szerint minden pasinak kell kihívás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.