Visszavásárolta házát a színész

Gesztesi: Valószínűleg szingli maradok

Rengeteget dolgozott az utóbbi időben a színész, nem véletlenül: le szerette volna tudni tartozásait és visszavásárolni a házát. Pihenésre vágyik és házasságáról is elárult valamit.

Gesztesi Károly menüje elkápráztatta a többieket! képgaléria

2009.07.13 06:55ma.hu

Több ezer kilométer van már Gesztesi Károly mögött, de nem bánja, amíg élvezi, amit csinál - A híreken, miszerint rosszkedvű lenne, csak mosolyog. Nem tagadja, "halálra dolgozta" magát, de legalább letudta tartozásait, és ismét övé a háza. Egészségére is odafigyelt, sokat fogyott - reggelente futott, kondizott is.

Nagyon várja már, hogy lemenjenek a szegedi előadások, és pihenhessen. Sümegre és a Balatonra készül. Jön-megy majd, és a gyerekeivel is sok időt szeretne tölteni. Elárulta: csak akkor nősül meg még egyszer, ha egyik legjobb barátja is áldását adja erre! Ketten már öt asszonyt fogyasztottak el - mondta, s hozzátette: valószínűleg szingli marad - adta hírül a Napi Ász.

Gesztesi Károly jelenleg Szegeden játszik, a Cigányszerelem című darabban, nagy sikerrel - Az utóbbi időben azonban több kollégája is úgy nyilatkozott vele kapcsolatban: a színész megviseltnek látszik.

Az egyik bulvárlapnak elmondták, hogy aggódva látják, megváltozott, van, aki depressziósnak vélte Gesztesit.

Biztosan nem a régi, hiszen még az előadás szüneteiben is félrevonul, pedig általában igényli a társaságot a máskor mindig mosolygós, vidám színész - vélték.

Ehhez hozzájárult, hogy Gesztesi Károly valóban látványosan lefogyott - elmondása szerint azonban a kezdő lökést ehhez az adta, hogy pár hónapja Törökországban járt golfozni a barátaival.

A szállodában nem talált számára igazán megfelelő étkeket, ezért kényszerű léböjtkúra mellett döntött.

Amikor aztán látta a pozitív eredményt, úgy döntött: nem áll meg, tovább fog fogyni. Ezt most edzéssel is kiegészíti, így igazán látványos a változás.

Gesztesi Károly és Liptai Claudia házasságával kapcsolatban hónapok óta keringenek a hírek és pletykák.

Egyes ismerősök szerint szó sincs arról, hogy a páros válni készülne, de jelentek meg hírek arról is: csak az áll ennek útjában, hogy Claudia lakása még nem készült el.

Korábban Gesztesi Károly úgy nyilatkozott kettejükről: ők már lezárták, amit le kellett...

Gesztesi imádja a cigányvajdát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.