Táncra perdít mindekit!

Iringó: Irány Montenegró!

A Szombat esti láz sztárja hatalmas bulira készül barátaival. Idei nyara elég mozgalamasan telik, de a munka mellett azért szakít időt némi pihenésre is!

2009.07.12 15:58rtlbulvar.hu

Idén Montenegróba utazunk el két hétre. Tavaly ott nyaraltak a szüleim és nagyon tetszett nekik, ezért úgy döntöttem, hogy idén én is oda látogatok. Egy hatalmas, közel 30 fős baráti társasággal kapcsolódom majd ki. Kibérelünk egy nagy apartmanházat és bejárjuk az egész környéket, strandolunk, jókat beszélgetünk és természetesen bulizunk - árulta el az RTL Bulvárnak.

A Szombat esti láz sztárjára rá is fér a pihenés, hiszen saját tánciskolájában tölti napjai nagy részét.

- Nincs okom panaszra, jól megvagyok. A nyár a tánctáborok jegyében telik majd. Sümegen felnőtteknek, Komáromban gyerekeknek szervezünk táncos kikapcsolódást.

Már nagyon várom, mert remek kis csapat jött össze a felnőtteknél, ha tehetjük, akkor sokat találkozunk és a gyerekek is nagyon lelkesek.

Iringó örül, hogy egyre több gyerkőc is táncra perdül az óráin, szerinte sok múlik a szülőkön és nagyon fontos, hogy a fiatalok minél többet mozogjanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.