A sztár nem volt elég meggyőző...

Südi Iringó nem kellett a patinás intézménybe!

Lassan három éve, hogy feltűnt a képernyőn a csinos táncosnő - Südi Iringó a Szombat esti lázzal futott be, tánciskolát működtet, noha papírt sosem szerezhetett szenvedélyéről.

2009.02.02 07:45ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Amikor jelentkezett a patinás intézménybe, Südi Iringót nem vették fel a Magyar Táncművészeti Főiskolára - A sikeres felvételi nem sokon múlott, de mégsem találták alkalmasnak az ott tanulásra.

A Szombat esti lázzal Iringó egycsapásra ismert lett, ám érdekes, hogy itt sem sikerült a zsűrit és a nézőket igazán meggyőznie. A táncosnő végül menedzser-közgazdász szakon végzett, aminek utólag örül, hiszen tánciskolát működtet és egyébként is szeretett volna valami "normális" szakmát is - adta hírül a Napi Ász.

Südi Iringót legutóbb a Szombat esti láz harmadik szériájában láthatták a nézők, ahol ezúttal Stohl András partnereként bizonyíthatott a táncparketten.

A táncosnő és a színész remek párost alkottak, mi sem lehetett jobb bizonyíték rá, minthogy kis híján megnyerték a versenyt - A Szombat esti lázból azonban a döntőben Katus Attila és partnere, Molnár Andrea került ki győztesen.

A műsor idején még össze is boronálták Südi Iringót és az immár háromgyermekes színészt, mondván, nagyon szép pár lennének.

Stohl András a híresztelésre nem tagadta, valóban úgy tűnhet, mintha járnának, hiszen a táncparkettről lelépve is megölelik, megcsókolják egymást.

Ezt azonban Buci azzal indokolta, szeretné, ha Iringó sosem érezné rosszul magát mellette, úgy kezeli, mintha az életben is társa lenne. Valójában azonban csak barátok.

Stohl András kedvese a valóságban Nagy Anikó, akitől nemrég született egy gyermeke, a színésznek a pici a harmadik lánya.

Iringó magánéletéről azonban az utóbbi időben kevesebbet tudni - A táncosnő korábban gyakran beszámolt arról a sajtóban, hogyan alakul a szerelmi élete, több kudarc és csalódás után azonban úgy tűnik, erről letett.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.