"Monokinis diákok és semmi műveltség"

Markos: Ez is egyfajta prostitúció!

Markos Györgyöt kiborítja az új trend, ami az egész világon kialakult. Monokinis diákok az iskolában, IQ hiányos ózonlyuk áldozatai rágóval és 21-22 éves lányok, akikre cseppet sem jellemző a műveltség. Markos az problémák megoldásán töpreng!

2009.06.11 06:45Tabu tv

Markos György a Tabu Tv stúdiójában beszélt arról, hogy mennyire kiakasztja az új trend, ami az egész világon kialakult.

"Láttam már 21-22 éves hölgyet is műveltnek, értelmesnek, okosnak, de nem jellemző. Nincs rá igény! Fotómodell vagyok, szép vagyok, divatos vagyok, így is elkelek. Végül is ez is egyfajta prostitúció!" - mondja a Tabu Tv riporterének Markos György, aki szerint a mai fiataloknál leginkább a lé határozza meg a tudatot.

A nevettető már annyira megelégelte a fiatalok botrányos viselkedést, hogy fogadalmat is tett!

"Ha bárkivel megismerkedek, és azt a szót kiejti hogy pasi, már fel is állok! Ha a tök jó vagy a király szavakat meghallom valaki szájából, onnantól kezdve csak arabul vagyok hajlandó vele tovább beszélgetni" - meséli a Tabu Tv stúdiójában Markos.

Markos György még középiskolai tanárnak sem volt kutya!

"Amikor odajött hozzám egy IQ hiányos ózonlyuk áldozata és elkezdett rágózni, mondtam, hogy feltapasztom rá"
- emlékezett vissza a humorista a Tabu Tv-ben, akinek nyilatkozatából kiderült, hogy korántsem híve a magyar oktatási rendszernek.

Szerinte ma ha valamelyik diáklány monokiniben megy iskolába, talán még az sem baj, sőt még meg is dicsérik a társai, mert legalább jó kemény lesz a melle.

"Úgy érzem, azáltal, hogy baromi módon elindult az egész világon ez az új trend, hogy semmit sem kell csinálni, csak érezd jól megad, le van szarva, hogy a többi embernek milyen kárt okozok, elég rossz irányba haladunk"
- mondta el a Tabu Tv riporterének Markos György, aki bevallja, hogy talán maradi.

Nádas Gyuri visszahozta a '60-as éveket?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.