Négy év után újra hullámvölgyben a híradós

Elköltözött Szellő Istvántól terhes barátnője!

Mostanában mindketten úgy nyilatkoztak, nem tudni, mi lesz a kapcsolatuk jövője - Szellő István ikreket váró kedvese hazaköltözött az édesanyjához. Renáta ősszel ad életet a babáknak..

Képekben a sármos híradós, Szellő István! képgaléria

2009.06.09 07:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Egy kisfiút és egy kislányt vár Szellő István párja - Renáta várhatóan ősszel fog szülni. Csakhogy a páros négy év után eltávolodott egymástól. Egyszer már hullámvölgybe kerültek - 2006-ban -, de sikeresen kikecmeregtek belőle.

A híradós párja nem tervezetten esett teherbe, de ragaszkodott hozzá, hogy megtartsa a kicsiket. István és Renáta még nem tudják, rendbe lehet-e hozni a kapcsolatukat, ám a híradós leszögezte: a gyerekek minden körülmények közt számíthatnak rá. Renáta elmondta: nincs köztük harag Szellővel, jóban vannak, meglátják, mit hoz a jövő - adta hírül a Napi Ász.

A híradósnak korábbi kapcsolataiból két fia van, a nagyobbik Andris, a kisebb, Ádám.

Szellő István sokáig küzdött, hogy megmentse házasságát, mire belátta, hogy ez sajnos már lehetetlen.

Pedig közel tíz éve minden meseszerűnek tűnt: a híradós sok-sok év kihagyás után a Normafánál találkozott ismét Mónikával, és az elvált sztár szíve nagyot dobbant.

2001-ben fogadtak örök hűséget egymásnak, látványos ceremónia keretében.

Csakhogy a házasság nem tartott örökké. Szellő szerint főként amiatt ment csődbe, mert nejével nem voltak képesek tisztázni felmerülő problémáikat: mindketten inkább magukba zárkóztak, és nem beszéltek a konfliktusaikról.

2003 nyarán Mónika hazaköltözött közös gyermekükkel, Ádámmal együtt.

Szellő Istvánnak hosszas próbálkozás után még sikerült visszaszereznie családját, de a történet másodszor is megismétlődött, párja újra elköltözött - a házasságot már nemigen lehetett megmenteni.

Barátai akkoriban aggódtak a híradósért: lefogyott és depressziótól is féltették. Igyekezett túltenni magát a történteken, és fiaival sokat utazgatott.

Nemsokára a szerelem is rátalált: Szellő István 2006-ban tűnt fel először a szemrevaló légiutas-kísérő Renáta oldalán a nyilvánosság előtt.

Ekkor derült ki, ő az a - korábban modell - hölgy, aki a válás okozta traumán is átsegítette Szellőt. Boldog kapcsolatban él párjával.

Nem sokkal később a híradóst összefüggésbe hozták Szombat esti láz-beli táncpartnerével, Kósik Viktóriával, de a pletykák nem bizonyultak igaznak.

Tudja meg: öngyilkossági kísérlet szemtanúja volt Szellő István?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.