A híradós rendszeresen megszökött az oviból!

Videóval: Szellő István többször hozta kínos helyzetbe a mamáját

Szellő István tévén, pontosabban a tévében nőtt fel, hiszen édesanyja 26 évig dolgozott a Magyar Televízióban, ahol gyermek és ifjúsági műsorokat szerkesztett.

2009.02.14 17:05rtlbulvar.hu, Fotó: sajtoklub.tv/Bársony Bence

Istvánka sokat volt bent anyukája munkahelyén, ahol nem egyszer hozta őt meglehetősen kínos helyzetbe. Nem csupán a televízióban rosszalkodott, az oviból is rendszeresen megszökött.

Az egyik legemlékezetesebb "csínytevését" a híradós elmesélte a Reggeliben. - Volt egy szomszédunk, akit Kádárnak hívtak. Én pedig mondtam másoknak, hogy milyen ciki, gatyában viszi le a szemetet, és hasonlók. Anyut emiatt behívták a kerületi pártbizottsághoz, odáig jutott a dolog.

Édesanyja szerint István nem rossz gyerek volt, inkább nagyon nyitott és érdeklődő. Már kétévesen úgy mutatkozott be: “Szellő Istvánka vagyok, kétéves, nőtlen.

Milyen volt Szellő István gyerekként?

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.