Egyszer már majdnem Kisó lett a befutó...

Mi történt? Lecserélték Görög Zitát!

Bár a meghívón még az ő neve szerepel, mégsem Görög Zita áll majd színpadra jövő szerdán a Fashion Awards Hungary díjátadó gálán - Valaki más, akinek a neve már korábban is szóba került helyette.

2009.05.25 08:45ma.hu

Az eredeti tervekkel ellentétben nem Görög Zita, hanem Kisó, azaz Kiss Orsi konferál majd a divatvilág Oscar-jának nevezett rendezvényen. A kétgyermekes modellel a szervezők nem tudtak megegyezni mindenben.

Kisó szerint őt Karsai Zita ajánlotta, mondván, ne csak modellekben gondolkodjanak, hanem olyanban, akinek van tapasztalata a műsorvezetésben. Különös, hogy már a harmadik Megasztár előtt felmerült: Zita helyett lehetne Kisó a női műsorvezető - de akkor történt meg a csere - adta hírül a Blikk.

A csinos modell jelenleg főként az édesanya szerepre koncentrál - Görög Zita és párja, a Megasztár koreográfusa, Seres Attila immár két gyermeknek örülhetnek. Kislányuk, Lotti kilenc hónapos, bátyja, Milán két és fél éves.

A páros nagyon örül, hogy a gyerekek közt nincs testvérféltékenység, kisfiuk korábban ugyan egy ideig forgolódott álmában kishúga érkezése után, de ma már imádja Lottit és játékait is szívesen nekiadja.

Zita és Attila a két közös gyermek ellenére sem tervez azonban esküvőt.

Nemrég a szemrevaló modell kifejtette, szerinte a házasság intézménye mára elavult, már nem jár olyan előnyökkel, mint például a hetvenes években.

A fiatalok akkoriban ilyen módon lakáshoz is könnyebben juthattak. Görög Zita és Seres Attila nem érzi úgy, hogy papír híján kevésbé szeretnék egymást.

Milán és Lotti persze ettől függetlenül az édesapjuk vezetéknevét viselik.

Kisó párja a No Thanx tagja, Erik - ők ugyan még nem boldog szülők, eddig csupán egy állatkeri elefántot tudhatnak közös "csemetéjüknek", amit örökbefogadtak.

A csinos műsorvezető a születésnapjára lepte meg Eriket a nagyméretű állattal, a fiatalok azóta is lelkesen látogatják a Citta névre hallgató ormányost.

Azt azért elárulták, ők sem terveznek egyelőre házasságot - ezzel még várnának egy darabig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.