Babázik és tévézik egyszerre a modell

Görög Zita más impulzusokra is vágyik!

Második gyermeke, Lotti most hat hónapos, de a csinos modell úgy érzi, ma már eleget tehet néhány felkérésnek - Görög Zita a hírek szerint Gianni műsorában lesz állandó vendég.

2009.02.20 13:10ma.hu - Fotó: zitagorog.atw.hu

Tavaly augusztus végén világra jött Görög Zita második gyermeke, a kis Lotti - Úgy érzi, most már akár igent is mondhat néhány felkérésre. Zita elmondása szerint a fia, Milán születése után beleesett abba a hibába, hogy sosem hagyta a picit magára, és azt hitte, senki más nem tudja, mi a jó neki.

Ma már látja: nem árt, ha a babát és őt érik más impulzusok is. A csinos modell Gianni műsorában szerepel majd állandó vendégként, ez hetente pár órát jelent. Így Zita is kellemesebben érzi majd magát. A boldog anyuka egyébként elárulta: szerencsére kisfiuk gyorsan túljutott azon, hogy féltékeny legyen a húgára, s most már alig várja, hogy játszhasson vele - adta hírül a Blikk.

Görög Zita természetesen foglalkozott külsejével kislánya születése óta, így nem jelent számára gondot újra a kamerák elé állni.

Igaz, terhesen is örömmel szerepelt: a gyönyörű modell pózolt többek között azon a plakátsorozaton, mely a hulladék szelektív gyűjtésére és az újrahasznosítás fontosságára hívta fel a figyelmet.

Zita és kétéves kisfia, Milán is magára öltött egy-egy hulladékból készült különleges ruhát.

A csinos modell, akit a Megasztár műsorvezetőjeként szintén megcsodálhatott a közönség Till Attila oldalán, négy évvel ezelőtt a tehetségkutató során került közelebbi kapcsolatba a Megasztár koreográfusával, Seres Attilával.

Szerelembe estek egymás iránt, noha a szép modellnek meg kellett küzdenie szerelméért: kedvesének még felesége volt.

Seres végül Zita mellett döntött. Az idő őket igazolta, máig boldog párt alkotnak, immár két gyermek szülei. A kicsik neveléséből pedig Attila is bőven kiveszi a részét.

Zitának egyébként már saját gyermekeik születése előtt is volt némi gyakorlata a babázásban. Saját kisöccse ugyanis akkor jött a világra, amikor a modell már tizennyolc éves volt.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.