Nem tud és nem is akar ellenállni!

Stahl Judit: Nincs több élete - robbanni tudna!

Kreatív tevékenység is lehet a főzés, sőt, akár önmegvalósítás is - véli Stahl Judit, aki bevallja: bizony őt sem kerülik el a pluszkilók! Nincs viszont elég ideje magára.

Stahl Judit bemutatta új menüsorát képgaléria

2009.05.22 08:25ma.hu

Stahl Judit szerint, bár tiszteletben tartja a magyar konyha hagyományait, észre kell venni, hogy a rántott húson és a sült krumplin túl számos nagyon finom és egészséges étel létezik.

S bár remek ételeket állít össze, a csinos műsorvezető bevallja, sajnos nem szerencsés alkat.

Feljönnek rá is a plusz kilók, nem tud és nem is akar ellenállni a jó ízeknek. Nincs annyi ideje magára, amennyit áldoznia kéne. Véleménye szerint ehhez második és harmadik életre is szükség lenne. A manikűrösnél ülve például szét tudna robbanni a tétlenségtől - adta hírül a Terefere.

Miután abbahagyta a híradózást, Stahl Judit főzőtudományával is meghódította a magyar háztartásokat. Már-már védjegyévé vált, hogy mindig újdonságot visz a főzésbe.

Évente több szakácskönyv is megszületik a keze alatt - ma az egyik leggazdagabb magyar nőnek számít, hiszen receptes kötetei szépen fogynak.

Judit nemcsak a képernyőn főz, ételeit házhoz is szállítják. Nagyon örül annak, hogy egyre többen választják a Stahl-ételeket.

Judit maximalistának tartja magát. Korábban bevallotta, jó lenne, ha egy nap 36 órából állna, mivel annyi az elfoglaltsága.

A csinos műsorvezető pár évvel ezelőtt édesanya lett: lánya, a kis Hanna már óvodás, de a sztár igyekszik így is a lehető legtöbb időt vele tölteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.