Hízik vagy terhes Várkonyi Andi?

Pletykák szerint terhes a szőke híradós, Bocsi tagadja a hírt

Gyanúsan gömbölyödik Várkonyi Andrea pocakja. A pletyka már szárnyra is kelt, hogy Bochkor Gábor párja második gyermeküket várja. Az érintettek tagadnak.

Képernyőn a csinos híradós, Várkonyi Andrea! képgaléria

2009.05.17 09:11Kiskegyed

A napokban futótűzként terjedt a hír, hogy a tv2 híradósa terhes. Így aztán a Mr és Mrs záróbuliján mindenki izgatottan várta a Bochkor-Várkonyi párost. Egyáltalán nem voltak zavarban. Sőt! Eddig szokatlan módon láthatóan kinyilvánították egymás iránti szerelmüket. Andi egyfolytában ölelgette párját, akár egy tinédzser. De nem csak felhőtlen, sugárzó boldogságuk volt feltűnő.

A híradóson látszik, felszedett 4-5 kilót, ami jót is tett neki. Ez persze nem jelenti azt, hogy baba van a dologban. De emlékezzünk rá: mikor a kis Nórival volt áldott állapotban, azt nyilatkozta az egyik hetilapnak, ő mindig is túlságosan vékony volt, és hiába akart, nem bírt még pár kilót sem felszedni. De a terhességnek köszönhetően legalább kicsit kigömbölyödik...

Feltűnő Andi nyugodt, kiegyensúlyozott mosolya Eddig mindössze ennyit lehet biztosan tudni.

A pár ugyanis elhárítja a témára vonatkozó kérdéseket. Pontosabban Bochkor Gábor az, aki (már-már feltűnően...) hevesen tagad mindent. Andi csak hallgat és mosolyog. Pedig még Liptai Claudia is feltette a kényes kérdést a partin, de ő is nemleges választ kapott - Bocsitól. Andi viselkedése és kisugárzása viszont épp az ellenkezőjéről tanúskodott. Egy korty alkoholt sem fogyasztott, repült a boldogságtól, látszott rajta, hogy legszívesebben keblére ölelné a világot.

Ruhája azonban még többet elárult. Hiába a rafinált szabás, sokat sejtető az a kis pocak, ami alatta lapul. A TV2 folyosóján is megindultak a pletykák. Azonban, miután egy évvel ezelőtt Andi nagyon felháborodott, mikor kiderült, hogy valószínűleg néhány kollégája szivárogtat ki információkat magánéletéről, most kétszer is meggondolja, kinek mit mond el. Így még közvetlen munkatársai sem akarták-tudták megerősíteni a baba érkezésének hírét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.